Menu

Netwerkinnovatie

Om storingen sneller te vinden en verhelpen, testen we zekeringen die de foutplaats automatisch bepalen
Met sleufloze technieken kunnen we buizen van binnenuit vernieuwen
Innoveren kunnen we niet alleen. Daarom werken we samen met andere partijen

Mijn dossier

Vul uw e-mailadres in om een dossier aan te maken of een eerder gemaakt dossier te openen.

Deel mijn dossier

Deel dit artikel

Vul het e-mailadres in van de persoon waarnaar u het dossier wilt versturen. Voeg (optioneel) een persoonlijke boodschap toe.

Vul het e-mailadres in van de persoon waarnaar u dit artikel wilt versturen. Voeg (optioneel) een persoonlijke boodschap toe.

Enexisinnovatie.nl

 • Welkom

  De energiewereld verandert snel. En dat is een mooie ontwikkeling. Want nieuwe technieken en mogelijkheden leveren tal van prachtige kansen op om slim om te gaan met de beschikbare energie. Bij Enexis doen we dat graag: voorop lopen en nieuwe wegen inslaan. Op enexisinnovatie.nl laten we u de innovatieve projecten van Enexis zien. En delen we graag onze kijk op de toekomst.


  Cookiebeleid: met het bezoeken van enexisinnovatie.nl, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

 • Kies een thema

  Via Kies een thema bovenaan de pagina kiest u het thema waarover u meer wilt weten. Vervolgens komt u terecht op de themapagina. Het artikel bovenaan is de coverstory. Hier leest u alles wat u moet weten om de andere artikelen over dit thema te kunnen plaatsen. Daarna kunt u zich laten inspireren door de rest van de detailartikelen, video’s en infographics binnen dit thema.

 • Iconen

  Bij elk artikel vindt u een icoon, zodat u snel ziet om wat voor informatie het gaat.

  1. Hoofdartikel van dit thema (coverstory)
  2. (Video)interview met een expert
  3. Infographic (visualisatie)
  4. Video of animatie
  5. Gerelateerde artikelen
 • Artikelen delen of bewaren

  Interessante artikelen kunt u onderaan delen via e-mail, Twitter of LinkedIn. Of u bewaart een artikel in uw persoonlijke dossier. Dit dossier maakt u aan door rechts van deze pagina de roze knop Mijn dossier te kiezen en uw e-mailadres in te vullen. U kunt via deze knop altijd terug naar uw bewaarde artikelen.

 • Informatie zoeken

  Als u bepaalde informatie niet kunt vinden dan kunt u de zoekfunctie gebruiken. Via het icoontje van een vergrootglas in de balk bovenaan. Typ de belangrijkste steekwoorden van uw vraag in het invulvak en sluit af met Enter. Vervolgens krijgt u een overzicht van de pagina's die mogelijk antwoord geven op uw vraag. Nog steeds niet gevonden wat u zocht? Stuur dan een e-mail naar communicatie@enexis.nl.

Opslaan en delen

Maak een dossier aan om artikelen te delen.

Navigeer door de thema's

Voor een overzicht van de artikelen per thema.

Toevoegen aan dossier

Voeg artikel toe aan 'mijn dossier'.